Download De kleine Facebook voor Dummies (Dutch Edition) by Jaap de Bruijn PDF

By Jaap de Bruijn

suggestions en trucs om alles uit fb te halen
Je visitekaartje, een ontmoetingsplaats, je persoonlijke album, een reclamezuil. Met fb kun je alle kanten op. In dit boekje lees je alles over de basisprincipes van dit populaire platform. Ontdek hoe je een goede pagina maakt en interessante content material kunt vinden. Je krijgt handige tips en trucs gericht op zakelijk gebruik, zodat je je eigen Facebook-marketingplan kunt uitvoeren.
Jaap de Bruijn heeft jarenlange ervaring met het professioneel gebruik van web. Hij used to be het eerste Hoofd Nieuwe Media bij de Rijksvoorlichtingsdienst en werd in 2006 communicatiemanager bij een politieke partij.

Show description

Read or Download De kleine Facebook voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Ik wil nooit vergeven worden (Privé-domein) (Dutch Edition)

Ted Hughes is een van de grootste Britse dichters van na de oorlog. Zijn veelzijdige productie en gloedvolle voordracht stimuleerden generaties lezers. Daarnaast zou Hughes vooral bekend worden als â de guy vanâ de legendarische dichteres Sylvia Plath. Haar zelfmoord, kort nadat hij haar verlaten had, wierp een schaduw over zijn leven.

Je wordt wat je denkt (Dutch Edition)

Je herkent het gevoel misschien: je leven loopt maar niet zoals je dat wilt, je task biedt geen uitdagingen meer, je hebt amper tijd voor jezelf. .. Je wilt je leven omgooien, maar hoe commence je daar in hemelsnaam aan? Om een nieuwe wending aan je leven te geven, is positief denken onontbeerlijk. Miljoenen mensen vonden wereldwijd inspiratie within the mystery en besloten hun leven op foundation van dit principe te gaan leven.

De Pegasusbrug (Dutch Edition)

In de vroege uren van 6 juni 1944 bestormde een kleine groep van de Britse luchtmacht de Duitse verdedigingsmachten en bereidde de weg voor op de invasie van de geallieerden in Europa. De Pegasusbrug was once de eerste horde die genomen werd en een van de keerpunten van de Tweede Wereldoorlog. Dit aangrijpende verslag brengt een gewaagde missie tot leven die zo cruciaal used to be dat de hele Normandische invasie had kunnen mislukken als deze missie niet succesvol was once geweest.

Montesquieu (Dutch Edition)

De publicatie van de Perzische brieven van Charles-Louis de Secondat, baron de l. a. Brède et de Montesquieu (1689-1755) zorgde voor grote deining in het frivole en verdeelde Frankrijk van 1721. Montesquieu werd op slag een van de meest bewierookte intellectuelen van zijn tijd. Later schreef hij over de opkomst en de ondergang van het Romeinse Rijk.

Additional info for De kleine Facebook voor Dummies (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.77 of 5 – based on 33 votes